loader
romphirenamenca@t-com.me +382 68 189 215
Choose Language

Pregled Sadržaja

Javni poziv za obuku u medijskoj industriji

Serdjan Baftijari 0 comments 21.05.2019

Romska organizacija mladih “Koračajte sa nama – Phiren Amenca” u okviru projekta:

„Od Roma za Rome – istraživanje i medijska promocija prava Roma“

Raspisuje

JAVNI POZIV

za obuku u medijskoj industriji - tri polaznika/ca

(obuka za novinare/ke, i rad on line medijima)

Obuka će se odvijati u dvije faze. Prva predviđa trening od tri mjeseca, u periodu jun/avgust. Nakon toga polaznici će se u trajanju od 13 mjeseci dodatno obučavati uz rad i učestvovaće u prozvodnji medijskih sadržaja (tekstova, kratkih video priloga, i td) za što će dobiti redovnu mjesečnu nadoknadu.

Mogućnost učešća imaju mladi pripadnici/ce romske i egipćanske populacije sa teritorije Crne Gore, koji spadaju u kategoriju mladih (od 15 do 30 godina). S obzirom da se obuka i redakcija portala Romalitika (novi naziv: RomaneWs) realizuje u Podgorici, poželjno je da kandidati budu iz Podgorice, a prednost će imati oni sa iskustvom u medijskoj industriji.

Nakon intervjua, komisija će odabrati tri kandidata/kinje koji ispunjavaju uslove i pokažu najbolje sklonosti za rad u medijima.

Prijave sa biografijom (CV) kandidata/kinja i motivcionim pismom slati najkasnije do 31.05.2019 godine na e-mail: romphirenamenca@t-com.me ili dostaviti lično na adresu Grahovačka 14, Konik u Podgorici.

Konkurs možete preuzeti ovdje.

Napomena: Romska organizacija mladih „Koračajte sa nama – Phiren amenca“ zadržava pravo da na intervju pozove samo osobe koji prođu u uži krug.


Partneri

...